Mot hundmilen...

Strax sticker jag och håret mot Storfors och hundmilen. För våran del blir det visserligen bara 5 km men men... Nästa år då ska jag vara bättre förberedd. I år har jag inte hunnit träna kondition nästan nåt innan, jag sprang lite förut men sista månaden har jag varit förkyld så det har inte blivit ett skit så vi får se hur det går det här. Alla ska visst få pris och det är ju tur eftersom jag lär komma sist :D
Jag hinner tyvärr inte vara med på prisutdelningen eftersom jag ska på en fotografering och sminkning kl 16. Ska bli skitskoj. Jag vet inte vad jag ska ha på mig bara... jag är kass på sånt där...
Vi får väl se om det blir några bilder sen, beror på hur kass dom blir ;)

Ha det bäst!

//U

Min knäppa hund gömmer ett grisöra i ryggs...

mms_img34983 (MMS)

Min knäppa hund gömmer ett grisöra i ryggstödet... Bra gömställe...


Trädgården

Just nu plockar vi äpplen till förbannelse, dom är överallt. Vet inte vad vi ska göra med alla äpplen. Vi funderar på att musta dom, men vet inte hur vi ska ha tid med att åka till musteriet och hur vi ska få det att hålla sig så man hinner dricka upp det innan det blir dåligt. Det kommer att bli äppelmos, torkade äpplen, äppelpajer m.m. Kan mycket väl bli så att vi föräter oss på äpplen...

Äppelträd

Äppel päppel
Dom är iaf fina ;)

Pallkragarna
Pallkragarna med jordgubbar och vitlök

Dammen
Fin blomma som står sig fortfarande ;)

//U


Sommaren är slut...

Jag är ledsen att behöva meddela det men nu är verkligen sommaren slut på allvar, endast + 3 grader när jag vaknade kl 7. Jag tände en brasa när jag vaknade och drack en tekopp och har bara myst hela morgonen.

Fjäril
Vi ses nästa sommar ;)

Mys
Lillfis myser bakom mina ben

Mysfis

Mörkbrun kanel
Hårfärgen - mörkbrun kanel, kass mobilbild men den får duga ;)

Det är mycket som är mysigt med hösten också, det blir mörkare och man kan elda i öppenspisen och tända en massa ljus. Jag är kanske lite vrickad men jag gillar att ta långpromenader i mörkret på kvällarna. Härom kvällen gick jag och Trazzel in till stan sent för att åka hem med Johan. Det var så härligt, luften var hög och temperaturen lagom och vi traskade på och tränade lite på vägen.

Kvällsprommis
Kvällspromenad

I övrigt händer det väl inte världsmycket här, vi jobbar och grejar på. Igår hade vi fixardag i trädgården, klippte gräset, plockade en miljon äpplen, trimmade, rensade i dammen, krattade m.m.
Sen åkte vi till The Pub och käkade middag, black rock - oxfilé blev det för både mig och mannen. Sjukt gott det där, jag hade lätt kunnat klämma en till köttbit ;)

//U
 

Jobbar idag och det är då lika bra i det h...

mms_img71559 (MMS)

Jobbar idag och det är då lika bra i det här vädret...


Idéer

Fick en liten idé som vanligt...
Jag har ju stickat, virkat och broderat en massa i mina dagar. Jag har gett bort en massa förut men har ändå en del kvar. Jag gillar själva tillverkningen men vill inte ha mina alster framme själv, jag tycker dom är jättevackra, men passar liksom inte vårat hem känns det som. Har en del dukar (en grymt vacker vit virkad duk), spetsar, yllesockor, broderier m.m. och jag funderar på om jag skulle testa att annonsera ut dom...
Jag älskar att greja men varför ska jag göra det när jag inte vet vad ska jag göra med alla saker... Tjocksockarna är dom enda som vi faktiskt använder.

Jag får väl dyka i mina gömmor och lägga ut lite bilder :)

//U


Värmlands hundmil

Jahapp, då var jag också anmäld till hundmilen, som bara blir 5 km för mig. Jag är ju förkyld fortfarande men det är ju inte förrän 24/9 så då har det gått över. Nästa gång blir det 1 mil istället :) Alla får pris, även den som kommer sist som jag lär göra ;)

//U

Trazzel har det världsbäst just nu. Favvol...

mms_img59194 (MMS)

Trazzel har det världsbäst just nu. Favvoleksaken i munnen, blir kliad och får sova samtidigt :-)


Vill köpa kläder!

Hittade en sida med coola kläder. Vill ha massor, men det var lite halvdyrt. En del saker var ganska roliga. Får se om jag prioriterar det eller kommer på nåt annat. Vill ha iaf saker för 2600:- därifrån :) 

www.dunken.se

//U

110901

Jag är förkyld, hade 39.1 i feber för en stund sen. Sitter fullt påklädd med älsklings morgonrock ovanpå alla kläder och fryser ändå, det är ju liksom skit. Jag har sovit hela natten och mer eller mindre hela dagen också och känner mig fortfarande aptrött.
Men det känns faktiskt jäkligt gött i alla fall, jag har det grymt bra och jag fullständigt älskar vårat hus. Kokade just lite te, äpple och kanel, med honung i, det ska nog göra susen.
Gjorde en brasa i öppna spisen... Kan man ha det bättre, lillhunden på stolen brevid mig och en temugg framför en sprakande brasa!?!

Ta dig i brasan ;)
Öppna spisen

Egentligen skulle jag jobba imorrn men jag är hemma istället, måste försöka bli frisk. Jag ska inte göra som jag alltid brukar, springa runt som en galning i alla fall och sen vara sjuk flera veckor, nu ska jag bara vila tills det går över.

Ha det bäst och hoppas att ni slipper förkylningar!

//U


RSS 2.0