Uttråkad på jobbet - livet som lokförareHar skittrist, så uttråkad så jag vet egentligen inte vad jag ska skriva här för...
Sitter på loket i Älvsjö och väntar på att mina vagnar ska bli klara. Kom hit 20.20 (ca 4 timmar sen) och kranförarna går tydligen hem, har ett glapp mellan skiften fram till 23, så vagnarna blir inte ens lossade/lastade. Så nu sitter jag här och glor... Lyckas inte ens slumra lite... Bajs vad trött jag kommer vara sen!

Stickar halsduk

Halsduk på g...
Nu börjar jag tröttna, vill ha nytt roligt garn, måste sticka fortare så den blir klar nån gång ;)
Resårstickning med yllegarn...
Hotell

Ligger på hotellrummet och slappar.
Fick "blå rummet", som jag kallar det. Spanar just nu på fråga doktorn och känner mig som en pensionär.
Saknar min Johan å Trazzel, vill hem! Lycko dom som får vara hemma och mysa.
Romantiken flödar

Kan inte sova...
Ligger i soffan å spanar på en romantisk film... Å nu låste sig digital-boxen å det blev helt jäkla svart. Skit också! Typiskt!
Hata Canal digitala bajsbox!
Hemmapyssel


Har pysslat mycket hemma på sistone, målat, brutit upp golv, skottat "isolering" (=torv och sågspån), satt upp ny tavla, målat ett litet bord, satt upp ny gardinstång och nya gardiner, gjort armband av pärlor, stickat mössor och halsduk m.m. m.m. Jag är på grejar-humör mest hela tiden, tycker det är jättekul.

Leklandet i Karlstad

Sitter på leklandet i Karlstad, har just druckit en latte och slappar i soffan. Snacka om hög ljudnivå... Borde tagit med öronproppar...
Längtar hem till att greja lite...
RSS 2.0