Bloggspan

Jag har spanat lite i en massa andra bloggar på blogg.se ett bra tag nu, vissa är hur kul som helst andra helt ointressanta. Jag har sett att det finns flera "feminist-bloggar", dom skriver om hur dom inte rakar benen, musen och armhålorna och allt möljligt annat konstigt, vissa använder inte deo, schampo m.m. Fattar mig inte alls på det... jag personligen tycker det ser skitäckligt ut... en buske under varje arm och när man springer på beachen hänger det ut en tofs i varje ljumske... nä men verkligen usch.
Ja jag vet att håret har en mening, men va f*n det ser ju för hemskt apäckligt ut, jag skulle aldrig klara av att ha så. En annan rycker ju till och med ögonbrynen för att inte bara få ett enda ;)

Idag är det riktigt spöregn, det vräker ner. Jag vill ut i skogen, men det är väl ingen annan som är så knäpp...

Ha det bäst!
/U


Bilar

Jag kommer precis från Karlstad, har just lämnat in bilen på rep där. Dom skulle byta fjäderben, styrled, krängningsstag m.m., det kommer bara att gå på över 9 papp. Skitskoj! eller kanske inte alls... jag hatar gamla bilar, måste nog köpa en nyare bil så jag slipper repa skiten direkt.


R.I.P. mormor...

Igår eftermiddag dog min mormor... 100 år och nästan 3 månader :(
Men det var nog ganska skönt framför allt för henne själv och sen alla runt omkring som har sett henne och hjälpt henne (morsan med systrar) för hon har varit dålig flera månader. Hon har haft hemska smärtor och sista veckorna låg hon på sjukhus.
Det känns väldigt märkligt även fast jag numera bor så pass långt bort... Kändes som om hon skulle finnas för alltid, hon har sett likadan ut hela mitt liv som faktiskt ändå är 32 år, enda skillnaden är väl att hon har sett och hört lite sämre sista åren.
Ska bli väldigt konstigt att åka till stugan om 2 veckor, den är ju på hennes gård...


Storm

Idag åkte vi till stranden, vädret såg ju ut hur härligt som helst. När vi kom ut utanför huset så blåste det lite, men inte så farligt. När vi kom fram till parkeringen, det är några hundra meter att gå ner till stranden, så stannade en bil och en kvinna vevade ner rutan och sa att det blåser ganska mycket där nere, det är inte kul alls. Vi gick ner i alla fall eftersom vi hade lovat att vi skulle dit. Det var nästan inget folk trots soligt och söndag, varför förstod vi när vi närmade oss. Det blåste sjukt mycket. Man var tvungen att hålla hårt i allt annars blåste det bort. Blötte man sig minsta lilla höll man på att frysa ihjäl sen när man kom upp. Jag kan ju inte bada i vilket fall som helst med mitt sår, men det hade varit trevligt att kunna sola en stund och gå lite i vattnet.
Vågorna var ganska höga, i alla fall om man är ett barn som ska bada, kallsuparna var många, läpparna blåa och tänder som hackade, så vi blev inte speciellt långvariga där.
Beach 2010


Randiga strumpor

Behöver bara fästa lite trådar så är dom klara


Blå tjocksocka

Blå barn-sockar, gjorda idag


Jag fick ju ett stick-il igår så jag kom igång med det igen. Stickade klart ett par randiga som jag har börjat på för länge länge sen och sen började jag på ett par nya barnsockor som snart är klara dom med. Blir mysigt till vintern med lite varma sockor :)

Ha det bäst!
/U


Fundering...

Har varenda småtjej en modeblogg? Det verkar ju finnas miljarders som bloggar om mode... Å tjänar pengar på bloggandet gör väldigt många också... 

No beach

Vi hade tänkt åka till beachen, det var ju så fint väder på morgonen, men nu ser det inte så kul ut längre. Ingen idé att åka dit, enligt yr.no så ska det börja regna vilken sekund som helst och dom brukar oftast ha rätt. Inte så kul om man ligger på stranden som vi gjorde i torsdags när det började vräka ner. Vi hade dessutom en gummibåt och en stor badring som vi skulle få ut luften ur innan vi kunde få in allt och alla i bilen. Jag och Sofia stuvade in alla barnen i bilen och stod ute i spöregnet själva och försökte pressa ut luften så vi åtminstone skulle få in allt i bilen. Sjöblöta och sandiga var vi, då var det gött att åka iväg och käka chokladdoppad mjukglass sen :) Hur som helst var det jobbigt och jag har ingen lust att göra om det idag igen. Synd att dom inte bor närmare, jag saknar min bror, Sofia och barnen.

Jaja, hade varit skönt att ligga på stranden, men jag kan ju ändå inte bada med min slaktade mage :(

Stick-attack

Jag fick ett infall att börja sticka nåt... läste i Sandras blogg och hittade där en länk till John som verkar vara typ bäst på att sticka. Jag fick tidernas lust att börja sticka på nåt nytt nu, men det är nog bäst att jag avslutar allt jag har påbörjat först, jag har typ en miljard påbörjade saker. För att inte tala om allt jag har hos morsfarsan, en hel kista full med olika handarbeten, virkningar, stickningar, broderier och allt möjligt gammalt skit.


Bankrajd

Idag har vi varit till min bank i Karlskoga, vilket verkar minst 10 gånger bättre än på Swedbank i Kristinehamn. Nu ska vi bara kolla in Handelsbanken här i Kristinehamn och höra vad dom har att erbjuda inför våra husplaner. Enligt deras internet-kalkyler så får man nästan bo gratis i ett hur dyrt hus som helst så vi var tvungna att kolla in vad dom har att erbjuda också, men tyvärr får vi ingen dejt med dom förrän nästa vecka.

Vi har inte hunnit med så himla mycket mer... skjutit lite knallpulver-gevär och cyklat lite... Blir nog att hitta på nåt annat imorrn :)

Husbud

så där, då har fräscha klubben lagt ut lite kateterbilder och så, det får ni stå ut med.

Vi har idag lagt bud på ett hus, 1 595 000:-
Dom hade lagt ut det för betydligt mycket mer men vi börjar lite med ett skambud, vi skulle ju kunna ha tur. Säljarna har nämligen köpt nåt i Göteborg och redan flyttat dit. Jag tror inte att vi får det för dom pengarna, men man vet ju aldrig, vi kan ha tur (vilket typ aldrig har hänt förut). Dom hade lagt ut det för 1 995 000:- men det är Kristinehamn och det kan bli jäkligt svårt att få ut dom pengarna sen om man skulle vilja sälja skiten... Det var ingen annan som har budat i alla fall och det har legat ute på annons ganska många veckor. Hoppas att dom inte får fler bud och att dom inte har råd att stå med två boendekostnader :)

Några bilder från sjukhuset m.m.

Sjukhuset Karlstad

Jag på sjukhuset innan op i min sexiga rock ;)


Kateter

Dom sexiga trosorna och den grymma katetern efter op...


Dropp

Dropp det är gött det


Glufsglufs

Min superhungriga man


Operationsärret

Operationsärret 9 juli, 4 dagar efter op... lite blågrönaktigt, dom verkar ha mörbultat mig rejält ;)


Så där, då kom dom utlovade bilderna från operationen och en på mitt lilla ärr.

Platt...

Btw... Nu e min mage platt, liknar mer en grop än den bulle det var tidigare ;)

RSS 2.0