Blomhav

Trazzlet i ett blomhav
Trazzel på "gräsmattan"

Just nu är min hårboll en riktig hårboll, han är väldigt oklippt och ser ut som en korsning mellan vorsteh och pudel med lite terriernäsa. Idag är det dagen som det ska ske, måste klippa och bada honom.

Våran gräsmatta är just nu ingen gräsmatta, det är blommor överallt. Här i närheten så finns det extremt mycket blåsippor, vitsippor och dom här små blå sakerna på bilden. Folk kommer till och med hit och går runt och fotar.

Härom dagen var det två tjejer som kom hit för att dom hade varit här runt och fotat och haft med sig sin innekatt. Den hade ju naturligtvis blivit livrädd för nåt och sprungit till skogs, första gången den var ute så jag blev inte direkt förvånad. Dom lämnade telefonnummer och så men jag har inte sett röken av nån katt, varken på promenader eller här hemma. Tråkigt för dom... och värst för den stackars katten, men dom brukar ju vara bra på att klara sig :)

//U

Kommentarer
Postat av: Nenny

Nemen stackars missen. :( Men att de inte hade den kopplad om den inte var van att vara ute? Jättefin bild på sötaste Trazzlet! Här myser vi på gården i solen, svärfar var här med Tikk för en stund sedan också, Freja var inte så förtjust i Tikk för han tyckte att hans tass skulle vara på hennes rygg. ;P haha, det tyckte INTE Freja. ;P

2012-04-29 @ 11:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0