Har så grymt härlig semester att det inte ...

mms_img63680 (MMS)

Har så grymt härlig semester att det inte direkt haglar av inlägg. Igår låg jag i båten o mådde gött medans dom andra skötte fisket ;-) T började dagen med att hoppa ur båten i full fart den galningen och när jag fiskat upp dåren tänkte han göra om samma sak igen :-D


Här är jag nu :-)

mms_img63674 (MMS)

Här är jag nu :-)


110711

Idag blir det en sväng iväg till blodcentralen för att ge plasma. Hoppas att jag har tillräckligt med poäng för att ta fler fina muggar :) Skulle egentligen ha gett i torsdags morse men jag kom hem från jobbet mitt i natten och var död.
I övrig har jag inte några planer för dagen, kanske klippa gräset och trimma lite, får se vad jag hinner. Jag måste i alla fall ta in ved och elda lite så jag får lite varmvatten.
Jag har varit ute och matat fiskarna och spanat lite på dom. Vattnet är kristallklart och dom är så himla fina. Trazzel vill äta dom :D 

Nyss när jag och Trazzel var ute så hoppade en björktrast-unge ut mitt framför honom, den kunde inte flyga. Den hade inte ens några stjärtfjädrar och korta vingar och hoppade bara. T såg den inte först men den hoppade efter honom så till slut så jagade han den lite, men som tur var hann jag få tag på honom innan han fick tag på stackarn. Jag funderar över om den var sjuk eller om dom verkligen ser ut så där när dom är ungar...

Nu har jag precis käkat min yoghurt med bovete-flingor och kiwi på, gött var det, så då är man klar för dagen :)

//U


Nattamackor ;)

Det är ju inte alls bra att käka sent på kvällen säger dom som kan och vet om sånt. Jag är i alla fall hungrig nu ikväll, vad dom duktiga än säger. Jag har just gjort klart kantarellstuvning i massor som jag har slängt på några mackor med lite ost ovanpå, det hela göttar till sig lite i ugnen just nu. Strax ska jag smälla i mig alltihop innan jag slänger mig i säng. Nyttigt och bra! ;)

//U
 

Flug-grillning

Jag älskar min elektriska flugdödare! Flugorna kommer jämt in om man vädrar minsta lilla och dom är ju så irriterande. Då tar jag fram mitt lilla racket. Jag är expert efter många års utövande. I vanliga fall är jag djurvän och gillar inte när folk är dumma mot djur eller kryp, men flugor dom ska bort bara. Jag smashar dom med mitt racket och sen grillas dom, det sprakar och det ryker och inte luktar det gott kan jag lova.

//U

 


Reportage, feta firrar och kollage

Förut idag träffade vi en kvinna från NKP, Nya Kristinehamnsposten - lokaltidningen, som ville göra ett reportage om mig. Hon ville skriva om någon som har flyttat till Kristinehamn för kärlekens skull. Så det kommer nog i tidningen måndag eller tisdag, det ska bli intressant att se. Hon tog en massa bilder på oss och så. Hon frågade en massa frågor och vi hade ganska stressigt så jag förstår inte riktigt hur hon ska få ihop nåt bra av det, men men vi får väl se. Kändes mycket märkligt men det blir nog bra det med...

Nu har jag spatserat runt i trädgården i min svarta nya fina bikini och Johans gummistövlar, så gött jag har haft det. Jag har tagit ur vatten ur dammen och räknat in fiskarna, alla 11 lever och shit så stora dom har blivit. Guldfiskarna är över 15 cm, slöjstjärtarna feta och koikarparna har också växt massor. Jag tog ur massor med mer vatten än vad jag hade tänkt, men det var så mycket alger. Har också lagt i lite nya vita stenar, ska försöka få tag på mer såna senare, fiskarna syns ju så bra när dom simmar över dom. Hundungen har varit galen som vanligt, sprungit runt och huggit i vattenstrålen, trillat i dammen, tänkt sticka till grannen, stulit saker av mig och sånt som han brukar göra.
Sen har jag sprungit runt och vattnat lite blommor och rosor också, dom är ju så vackra.

Idag testar jag på att göra ett litet kollage, såg ett tips om det i en annan blogg. Man får enklare med fler bilder... så jag testar väl:

Kollage
Lite blommor från trädgården, jag, mannen, hunden som senare ramlade i dammen, smultron och en bild från kapellet.

//U


Asfin paviljong

Min "gamla" vän Jessica har jämt en massa roliga tips i sin blogg som i alla fall jag får inspiration ifrån. Såg en asfin paviljong till trädgården så min hjärna började direkt fundera :) En sån skulle vi också kunna ha nånstans...
Hm... varför är man inte ekonomiskt oberoende!?! En tanke som återkommer om och om och om igen... Det borde jag vara... Jag tycker att jag förtjänar det ;) Jag skulle i alla fall inte ha några problem att fördriva tiden utan att jobba...

//U

 

Partaj x 2

Brodern med familj var här igår. Jättekul att dom kom hit på visit, synd bara att det blev så kort. Jag har ju så mycket bra ideér och min bror kan ju jämt berätta hur jag ska genomföra dom ;) Jag har en superduperidé om att göra en fåtölj eller en soffa av betong eller lecablock, lägga ett lager jord på och så gräsfrön, och ha nånstans i trädgården. Skulle ju se ascoolt ut och jag har i alla fall inte sett nån som har så förut. Det måste jag göra sen...

Igår var vi på 30-årspartaj, Johans "plastsyskon" fyllde år. Temat var cowboy-utstyrsel... Jag skulle vara glädjeflicka med korsett, strumpeband, stay-ups, fjädrar i håret och kjol, men kjolen såg helt galen ut, som om jag skulle vara häxa eller nåt så det blev ändringar i sista sekund, det blev jeansshorts och en liten skjorta bara. Naturligtvis med en pistol innanför linningen. Det var skoj, men jag kände inte så många så... Dom fick många fina presenter och bjöd på god västern-mat. Vi var inte där så länge eftersom Johan skulle jobba idag.
Sen drog vi förbi en snabbis på grillfest hos Tobbe och Tukta, dom har precis flyttat till hus så vi var tvungna att stoppa där för husesyn. Jättemysigt hus, roligt för dom! :) Sällskapet där var skoj precis som vanligt, många skratt!

Idag blir det en sväng till jobbet för lite fix, sen ska jag bara vara hemma och dona. Tänkte försöka få gräset klippt, trimma lite och göra ett litet delvattenbyte hos firrarna, det var ett tag sen nu. Tråkigt väder bara...

//U

Jobbeli jobb

Idag blir det jobb för hela slanten, kommer att vara död ikväll :(

Gröööt
Uppladdning inför den lååånga arbetsdagen, havregrynsgröt med russin i och lite ekologisk jordgubbssylt

Jag köpte äggkoppar igår. Tog dom från ett bord på Önska och skulle betala, hade inte sett nån prislapp men dom var jättesöta tyckte jag. Jag hittade lite annat smått och gott och gick och betalade. Då sa kassörskan att dom kostade egentligen 349:- men var på reabordet så det var halva priset. Hur f*n kunde dom kosta så mycket!?! 4 st bara!?! Jag hade nästan inte lust att betala halva, tyckte att det var mer än nog!

Äggkoppar
Mina nya söta äggkoppar :)

//U

Bikinibilder och kantareller

Jag har haft fullt upp i flera dagar och jobbat längre än långa skift och inte alls prioriterat att blogga utan snarare att äta och sova. Imorrn blir det likaså, sen är det bättre i några veckor så då får vi se hur flitig jag blir.
Idag har jag varit ledig men halvdöd eftersom jag kom hem mitt i natten och knappt sov nåt.

Här kommer dom utlovade bilderna på bikinisarna jag köpte:

Turkos bikini
Turkos bikini inköpt på Intersport

Svart bikini
Svart med gul rand inköpt på Stadium

Sambon tyckte att den svarta var finast men jag har lite beslutsångest fortfarande, vet inte vilken jag tycker bäst om än, jag gillar båda två.

Måste också visa dom fina muggarna som jag får när jag ger plasma:

Filippa K-mugg
Filippa K-mugg som jag får på blodcentralen, lär ju ta fler :)

Min "fångst" i tisdags efter jobbet:
Kantareller
Så goda, fina kantareller

//U

Syster yster

Det har varit lite tunt med inlägg i helgen... Systeryster med familj dök upp på lördag morgon och stannade till söndagkväll så jag har varit upptagen hela helgen. Det har varit jättetrevligt. I lördags var vi ute på långprommis runt omkring där vi bor. Vi spanade på en gammal kyrkogård, ett kapell och ett gammalt mejeri och lyckades ha turen att träffa på en guide som har hand om allt det där på veckorna så vi fick spana riktigt överallt. Igår grejade vi först i trädgården och sen åkte jag med syster min och Marthina till Karlstad och shoppade lite. Jag köpte två bikini, båda var jättefina. Jag lägger väl in en bild på dom imorrn. Jag är supernöjd med båda :)

//U


Dom söta rosorna i vår rabatt :-) Jag är ...

mms_img11121 (MMS)

Dom söta rosorna i vår rabatt :-) Jag är nog världens tröttaste nu så det blir bara ett mobilinlägg ikväll. Ha det bäst!


RSS 2.0